HTML

Cleveland

Clevelandbe költözünk. Nagy lépés ez nekünk, az élményeinket jegyezzük föl ide.

Címkék

Ruha vásárlás

2010.12.08. 02:35 :: RENl

  Arra gondoltam, érdemes leírni, hogy itt hogyan működik a ruha vásárlás. Már persze csak azt a részt amiben más, mint otthon:) Egyrészt van két nagy outlet üzlethálózat a Marshalls és a TjMax. Csomó üzletük van a városban mindenfelé. Felvásárolják a kimaradt, vagy eleve túl sokat gyártott ruhákat és aztán nagyon olcsón meg lehet venni. Vettem például egy fekete elegáns kardigánt, aminek az eredeti ára a plázában $70 volt, $10ért. De ez nem annyira érdekes, olcsón otthon is lehet ruhát venni. Ami azonban alapjaiban különbözik, az a ruha visszavitele a boltba. Itt ugyanis, ahogyan a filmekben is látjuk, valóban vissza lehet vinni a ruhát. A vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésre, hogy ha meggondoltunk magunkat, akkor visszavigyük. Na most ez úgy néz ki, hogy egyrészt ugye a blokk meg van, másrészt a címke rajta a ruhán....beállunk a pult elé, és azt mondjuk, "ezt visszaadjuk", erre jön a válasz "természetesen". Kb. ennyi a párbeszéd és a dollárok már ott is figyelnek a pénztárcámban. Semmi kérdezősködés, levásárlási lehetőség, miegymás....Egész egyszerűen a kezembe nyomják a pénzt. És ez valami zseniális dolog. Azt hiszem könnyen hozzá tudok szokni:) Öröm volt kipróbálni.  Kis gyomorideggel álltam a pult előtt, amikor először csináltuk, hogy jaj, biztos majd magyarázkodni kell, vagy valami, de semmi nem volt:) 

Mivel Zsolt köztudottan utál vásárolni, ezért azóta azt csináljuk, hogy megveszem neki, amit gondolok, hogy jó lesz, ő felpróbálja otthon, és ha nem tetszik, vagy nem jó, akkor visszavisszük az üzletbe. Nagyon praktikus:)

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás ruha

A bejegyzés trackback címe:

https://cleveland.blog.hu/api/trackback/id/tr342501159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása