HTML

Cleveland

Clevelandbe költözünk. Nagy lépés ez nekünk, az élményeinket jegyezzük föl ide.

Címkék

Állatorvos

2010.12.03. 18:28 :: RENl

 

 Tegnap el kellett mennünk állatorvoshoz, mert mióta itt vagyunk Yoyo folyton vakarja a fülét. Zsolt egy hete kitakarította neki, kicsit jobb is lett, de csak nem gyógyult meg neki. Ezért aztán már nem lehetett tovább húzni, felkerekedtünk. Van tőlünk kb. 5 percre egy állatklinika, ajánlották, hogy oda menjünk. Megnéztünk a weboldalukon, hogy csütörtökön 6ig vannak, Zsolt egy picit hamarabb eljött a CTL-től, hogy biztosan odaérjünk. Negyed hat után értünk oda, senki nem volt a váróban, örültünk is, hogy nem kell sokat várnunk. Köszöntünk, senki sem köszönt vissza...így indultunk...aztán az ott dolgozó srác megkérdezte, hogy mit akarunk, mi elmondtuk, majd elment. Kis idő múlva visszajött, hogy nem tudnak ma már fogadni, mert csak fél 6ig vannak, 5 perc múlva zárnak. Mondtuk neki, hogy a weben 6 óra van írva, de nem hatotta meg. Elküldött minket. Ilyen fajta bánásmóddal itt még nem találkoztunk. Itt mindenki nagyon kedves, segítőkész, stb. Ha egy bolt mondjuk 10ig van nyitva, akkor oda 9 óra 59kor még be lehet menni. Szóval nem értettük, miért volt ilyen. Aztán hazajöttünk, Zsolt emlékezett, hogy olvasott jókat egy cleveland-i állatklinikáról is, megnéztük, az fél 7ig volt, szóval gyors beültünk a kocsiba és 25 perc múlva már ott is voltunk:)

Ez a hely teljes ellentétje volt az előzőnek. Nagyon kedvesen fogadtak minket, kérdezték honnan jöttünk, egyszóval édesek voltak. Itt viszont kb. 6an voltak előttünk és ők is zártak 20 perc múlva, de ez nem volt akadály, sőt, még azokat is beengedték és ellátták, akik fél 7kor jöttek. A kutya nevén szólítják be az embereket, ez annyira aranyos, ahogy az állatorvos kiabál az ajtóban, hogy "Sunshine", meg "Anastazia":)Mi egy fiatal nőhöz kerültünk, aki olyan mérhetetlen kedvességgel és szeretettel fordult a kutyához, hogy rögtön megnyugodtunk, jó helyen vagyunk. Az asszisztens is simogatta, szeretgette Yoyot. Nagyon alaposan megvizsgálták, mintát vettek a füléből, azt mikroszkóp alatt megnézték...Mindent részletesen elmondtak, elmagyaráztak, beszélgettek velünk. Kaptunk gyógyszert, naponta kell a fülébe tenni, kapott szurit, hogy ne vakarózzon...egyszóval minden a legnagyobb rendben ment. Itt is megkérdezték, hogy honnan jöttünk, üdvözöltek az országukban....olyan jó érzés ilyet tapasztalni!

Két hét múlva kell visszamennünk, akkor majd átbeszéljük, hogy itt milyen oltásokra van szükség. Például itt nem oltják a kutyákat Lyme-kór ellen, mert nincs rá szükség. Ellenben a szúnyog terjeszt valamit, amit otthon nem, szóval az ellen itt védekezni kell. Mindezért fizettünk 45$-t. Azt hiszem, ennyit valószínűleg a Rengei-féle kompániában is fizettünk volna és még ott sincs ekkora körülugrálás, mint amit itt kutya és gazdája egyaránt megkapott.

Szólj hozzá!

Címkék: állatorvos yoyo

A bejegyzés trackback címe:

https://cleveland.blog.hu/api/trackback/id/tr372491133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása